Reno V biedt u ook graag service op maat:

Voor u aan interieurwerken begint, hebt u vaak een duidelijk idee van wat het eindresultaat moet zijn. Deze ideeën worden in een uitvoeringsdossier omgezet met maattekeningen en productomschrijvingen.

Maar soms hebt u wel inspiratie en goede ideeën, maar twijfelt u of dit geheel mooi samengaat in de ruimte die u wil aanpakken?
Dan wil u graag de inbreng van een interieurarchitect om uw wensen tot een mooi geheel te brengen, waardoor u net die unieke persoonlijke uitstraling aan uw woning kan geven.Al bij de eerste afspraak komt onze interieurarchitect bij u om deze soms specifieke voorkeuren te bespreken en als nodig wordt eerst een voorontwerp gemaakt met een algemene budgettering, alvorens tot een uitvoeringsdossier over te gaan.

Of herkent u zichzelf hierin? U wil uw woning renoveren, maar hebt niet de tijd om alle aannemers te contacteren en te controleren. Wij bieden u een totaaloplossing in 1 offerte en zorgen voor de planning en opvolging der werken op de werf. Uw aanspreekpunt is 1 persoon die van begin tot einde uw project opvolgt.