Reno V is een familiebedrijf, gespecialiseerd in interieur renovaties.

Erwin Verheyen is zaakvoerder: zowel in eigen atelier als op de werf organiseert en realiseert hij de opdrachten. Zijn echtgenote, Anne Zeyen, is interieurarchitect: ze zet uw wensen om in een ontwerp en offerte.

In onze eigen meubelmakerij maken wij al uw kasten en meubels op maat: bibliotheekkast, vestiaire, bedachterwand, badkamermeubel, keuken, inloopdressing en ook tafels en andere vrijstaande meubelen. Alle denkbare meubels maken wij op uw maat, kleur en wens. Zowel hedendaags als klassiek, in massief hout, fineer, mdf of laminaat.

Uiteraard kan u ook bij ons terecht voor algemene schrijnwerken zoals binnendeuren, raamtabletten, gordijnkasten, houten vloeren, cv-omkastingen of lambriseringen.

Naast het specifieke meubelwerk realiseren wij ook totale interieurrenovaties: verbouwen van keuken en leefruimte, uitbreiden van de badkamer, inrichten van uw zolder, ..
Een team van gespecialiseerde vaklui werkt nauw samen om dit project te realiseren: afbraak- en ruwbouwlieden, elektricien en loodgieter, vloerder, bezetter en natuurlijk onze eigen meubelmakers en schrijnwerkers.

Enkele redenen waarom u voor Reno V kiest:

  • 1 contactpersoon voor de realisatie van het volledige project
  • eigen atelier voor al uw maatwerk
  • wij komen onze afspraken na
  • vakmanschap en kwaliteit door ons gespecialiseerd team
  • zelfwerkend patroon
  • service is belangrijk in deze familiale onderneming

Interesse? Neem gerust  contact op en we maken een afspraak om uw idee├źn contact samen te overlopen!